Aarni (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii herrasmies Aarni

Nyt olisi etsinnässä koti Aarnille, komealle 6-7-vuotiaalle herrrasmiehelle. Aarni on elellyt 7 kuukauden ajan ainoana lemmikkinä sijaiskodissaan, ja olisi hyvä, että hän saisi jatkaa ainokaisena elelyä myös loppuelämän kodissaan. Lisäksi olisi suotavaa, ettei tulevassa kodissa olisi myöskään pieniä lapsia.

Aarnilla on takanaan kova menneisyys, sillä hän eli monta vuotta ulkona vailla suojaa, ennekuin ystävällinen ihminen alkoi häntä ruokkia ja toimitti Aarnin turvaan. Siksi Aarni nauttii nyt kaikin rinnoin sisäkissan elämästä ja viettää mieluiten aikaansa suosikki-ihmisensä sylissä. Vuodet ulkona hioivat Aarnista kuitenkin taitavan metsästäjän, ja tuota taitoaan Aarni ylläpitää nykyisin metsästämälllä tennispalloja ja vierittelemällä niitä ympäri taloa. Virallista valvoojakin Aarnista löytyy hieman, sillä hän haluaa tarkkailla ja tarvittaessa opastaa ihmistä kotitöiden tekemisessä.

Vaikka Aarni on uusia ihmisiä tavatessaan hieman ujo, uskaltaa hän jo pian haistella heitä ja pyytää rapsutuksia. Aarni rakastaakin yli kaiken silityksiä ja niistä hän kiittää ihmistä kehräämällä, puskemalla ja tassuillaan leipomalla. Yönsä Aarni viettää ihmisen vieressä nukkuen, jotta voi heti aamulla hellillä rakkausnäykkäisyillä muistuttaa tätä aamiaisen tarjoilemisesta.

Olisiko juuri sinulla elämässäsi ja sydämessäsi ihanan kissakaverin mentävä kolo? Mikäli vastasit kyllä, laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit Aarnille tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.