Aatu ja Martta (ME LÖYSIMME KODIN!)

Oulu / Kotia etsii kissapariskunta Aatu ja Martta

Aatu (kuvassa alempana) ja Martta (kuvassa ylempänä), hurmaava vanhempi kissapariskunta etsii nyt yhdessä loppuelämän eläkekotia. Aatu ja Martta eivät oikein välitä muista kissoista, joten olisi ehkä hyvä jos he saisivat elellä talouden ainoina kissoina. Rauhallinen koira sen sijaan on tälle kissapariskunnalle ok.

Aatu ja Martta ovat iältään arviolta 10-vuotiaita. Alkuun he ovat hieman hitaasti lämpeäviä ja arastelevat outoja ihmisiä, mutta tutuiksi tultuaan nauttivat harjauksesta ja silittelyistä. Aatu ja Martta myös seurailevat mielenkiinnolla kaikenlaisia kodin touhuja! Sen verran eroja pariskunnan luonteista kuitenkin löytyy, että siinä missä lempeä ja kiltti Martta viihtyy ennemmin omissa oloissaan, ottaa päällikkö Aatu usein seurakissan roolin ja innostuu myös leikkimään.

Olisiko juuri sinulla etsinnässä hellyttävä kissapariskunta? Laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit Aatulle ja Martalle tarjota.

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.