Aino ja Oiva ( ME LÖYSIMME KODIN )

Tässäpä oivallinen kissakaksikko!

Oiva ja Aino etsivät yhteistä, rauhallista eläkekotia. Aino (mustavalkoinen, 12v) on Oivan (ruskea, 10v) emo. Tämä kaksikko on elänyt ikänsä yhdessä ja etsivät siis vain sellaista kotia, jossa on tilaa molemmille.

Nämä kissat ovat rauhallisia nautiskelijoita, jotka eivät tunnu saavan silityksistä tarpeekseen. Ne käyvät tuttavallisesti puskemassa tutut ja tuntemattomat vierailijat. Sijaiskodissa ollessaan ne ovat olleet sisäsiistejä eivätkä ole myöskään särkeneet paikkoja. Leluista nämä kissat eivät ole vielä innostuneet. Kaverukset ovat olleet aiemmin “tallikissoina” ja tottuneet eläviin hiirivirikkeisiin, joten lelut eivät ehkä senkään vuoksi tee kovin suurta vaikutusta. Autoilusta varsinkaan Oiva ei pidä ja Ainokin kertoo mielipiteensä asiasta. Muutoin nämä ovat aika hiljaisia kissoja.

Aino ja Oiva ovat varmaankin saaneet ulkoilusta tarpeekseen nuoruusvuosien aikana, sillä ne tuntuvat viihtyvän sisällä oikein hyvin. Kissat ovat aika muhkeita ja isokokoisia. Ne ovat tottuneet tavalliseen kissanruokaan, mutta tarvitsevat vähän linjojen seurailua, koska ruoka tuntuu maistuvan paremmin kuin hyvin.

Kissat on leikattu, rokotettu, Fiv/Felv -testattu ja sirutettu ja ne ovat käyneet eläinlääkärin senioritarkistuksessa. Hieman hammaskiveä oli molemmilla, mutta ei isompia terveyshuolia.

Aino ja Oiva odottavat harkittuja yhteydenottoja ja toivovat vielä pääsevänsä yhteiseen, loppuelämän kotiin. Niistä on nähtävillä lisää kuvia ja videoita fb:ssä Sohvin sijaiskoti-sivulla.