Alessa (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu  / Kotia etsii seurallinen Alessa

Alessa etsii nyt ikiomaa rapsuttajaa – voisitko se olla juuri sinä? Alessa ei juurikaan välitä lajitovereista, joten hän etsii kotia ainoana kissana.

Arviolta 4-5-vuotias Alessa on entisessä elämässään ollut vapaasti ulkoileva kissa, mutta hän on sopeutunut hienosti sisäkissan elämään. Vaikka Alessa ei kaipaakaan vapaata ulkoilua, viihtyisi hän varmasti verkotetussa ulkoaitauksessa tiirailemassa ympäristön tapahtumia. Puuhaa Alessa keksii toki sisälläkin – sopivan hetken tullen hänet löytää todennäköisesti pyörittelemästä palloja.

Kesyydestään huolimatta Alessa ei ainakaan vielä ole alkanut sylikissaksi. Eiköhän sekin päivä kuitenkin ajan myötä nähdä, että Alessa kiipeää syliin hurisemaan. Niin hellyydenkipeä neiti nimittäin on! Alessan seurallisuuden vuoksi olisi hyvä, että hänen ei tulevassa kodissa tarvitsisi olla kovin paljoa yksin.

Mikäli sydämessäsi sykähti lukiessasi Alessasta, laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit hänelle tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.