Banjo (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

7.1.2022 päivitys: Allergian takia Banjo joutuu vaihtamaan kotia. Nykyisessä kodissa Banjo on tottunut rauhallisiin lapsiin ja ulkotarhassa ulkoiluun.

Banjo on noin 3,5 -vuotias kesy ja kiva tyttökissa, joka etsii kotia, jossa se pääsisi ulkoilemaan turvallisesti omassa ulkotarhassa ja valjaissa. Banjo rakastaa kaiken ikäisiä ihmisiä! Rapsutukset ja leikkihetket ovat sen mieleen ja halutessaan se saattaa tulla syliinkin kehräämään.

Banjo on kova juttelemaan ja se kertoo aika kovaankin ääneen, kun sen mielestä olisi aika lähteä ulkoilemaan. Banjon unelmakoti olisi sellainen, jossa pääsisi ulkotarhaan aina halutessaan esimerkiksi omasta kulkuluukusta. Banjo syö tavallista kissanruokaa ja on sijaiskodissa ollut täysin sisäsiisti.

Banjo on tottunut lapsiin ja tulee vaihtelevasti toimeen muiden kissojen kanssa. Sijaiskodin vanhan kissan se hyväksyi nopeasti, mutta nuorempaan se suhtautuu hyvin ärhäkästi verkkoportin läpikin. Banjo voisi viihtyä siis joko rauhallisen kissan kaverina tai ainoana kissana. Koiria Banjo on myös nähnyt, mutta ei niistä niin välitä. Rauhallista koiraa se ei kuitenkaan portin takaa pelkää, joten voisi rauhallisesti tutustuttamalla tottua myös koiraseuraan.

Banjo on steriloitu ja rokotettu. Se käy vielä sirutuksessa sekä testeissä ennen omaan kotiin muuttoa. Banjo odottaa harkittuja ja huolellisesti täytettyjä hakemuksia nykyisessä kodissaan.