Bantso (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii Bantso-poika

Bantso (kuvassa etualalla) on kohta puolivuotias nuori kollipoika, ja hän etsii kotia, jossa olisi leikkisä kissakaveri odottamassa. Myös muutto jomman kumman veljen, Beesin (kuvassa vasemmalla) tai Bertin kanssa on mahdollinen.

Luonteeltaan Bantso on arahkosta pentukolmikosta rohkein, ja häntä saa jo ruokinnan yhteydessä hieman silitellä. Bantson lempiherkkua on seiti sekä sydän, ja niitä poika vetelee innolla parempiin suihin. Nuoren Bantson vakituiseen päiväohjelmaan kuuluu luonnollisesti painit veljien kanssa. Myös ikkunalaudalla “ullailu”, hiiripelin pelaaminen padilla sekä vessanpöntöstä “kalastaminen”, on ollut Bantson mielestä mukavaa ajanvietettä.

Olisiko juuri sinulla sopiva koti Bantsolle? Mikäli vastasit kyllä, laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit hänelle tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Kissat myydään leikattuina, rokotettuina (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun) sekä Fiv- ja FELV-testattuina. Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.