Bart (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii Bart-poika

Bart on kohta puolivuotias nuori kollipoika, ja hän etsii kotia, jossa olisi leikkisä kissakaveri odottamassa. Myös muutto jomman kumman veljen, Bantson tai Beesin kanssa on mahdollinen.

Luonteeltaan Bart on hieman arka, eivätkä silitykset ole vielä olleet pojan mieleen. Bart tykkää kuitenkin kovasti herkutella sydämellä ja seitillä, joten tie tämän nuoren miehen sydämeen voi hyvinkin käydä vatsan kautta! Herkuttelun ohella Bartin päivät kuluvat joutuisasti velipoikien kanssa painiessa ja ikkunalaudalta ulkoelämää seuratessa. Tämä raitapaita on myös varsinainen huumoriveikko, sillä yksi pojan lempipuuhista on vessan lavuaarissa nukkuminen.

Olisiko juuri sinulla sopiva koti Bartille? Mikäli vastasit kyllä, laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit hänelle tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Kissat myydään leikattuina, rokotettuina (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun) sekä Fiv- ja FELV-testattuina. Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.