Bees (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii Bees-poika

Bees on kohta puolivuotias nuori kollipoika, ja hän etsii kotia, jossa olisi leikkisä kissakaveri odottamassa. Myös muutto jomman kumman veljen, Bantson tai Bertin kanssa on mahdollinen.

Luonteeltaan Bees on hieman arka, eikä hän ole toistaiseksi halunnut vielä olla silitettävänä. Hyvällä ruokahalulla varustettu Bees pitää kuitenkin herkuttelusta, etenkin sydämen ja seitin, joten niiden avulla on hyvä tutustella ja kesyttää Beesiä. Herkuttelun vastapainoksi on tietenkin urheiltava, joten painimatsit velipoikien kanssa kuuluvat jokapäiväisiin rutiineihin. Myös maailman menon seurailu ikkunalaudalta on Beesille mieluisaa puuhaa.

Olisiko juuri sinulla sopiva koti Beesille? Mikäli vastasit kyllä, laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit hänelle tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Kissat myydään leikattuina, rokotettuina (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun) sekä Fiv- ja FELV-testattuina. Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.