Bianca

Arvonsa tunteva ja ilmeikäs Bianca-neiti etsii itselleen omaa kotia. Bianca haluaisi rauhallisen kodin, jossa saisi kesyyntyä vielä lisää. Bianca ei ole vielä käsiteltävä, mutta uskaltaa liikkua varsin lähellä ihmistä eikä pelkää ohittaa tuttua ihmistä käytävälläkään. Muutaman kerran hän on jopa uskaltautunut parvekkeelle tutkimaan uusia tiloja.

Ylimääräisestä ja pelottavasta kädenojennuksesta Bianca varoittaa sähähtämällä tai pakenemalla. Mikäli Dreamiesejä on kädessä, pysynee Bianca hyvin lähellä ja saattaa sille päälle sattuessaan syödä käden vierestäkin näitä herkkuja.

Bianca on hyvin leikkisä kissa ja varsinkin yöt, illat ja aamut ovat hänen kulta-aikaansa. Hän rakastaa leikkiä ihmisen kanssa onkilelulla ja tämä onkin hyvä kesytyskeino. Onhan hän seurannut lelua sänkyynkin asti muiden kissojen mukana huolimatta siitä, että sängyssä oli kaksi ihmistäkin yhtä aikaa.

Bianca viihtyy omissa oloissaan paljon ulos katsellen tai saunassa nukkuen. Hän kuitenkin selvästi pitää toisista kissoista, kunhan eivät jatkuvasti häneltä paljoa vaadi. Sijaiskodin toisten kissojen kanssa hän öisin painii ja jahtaa palloja lattialla. Varsinkin kissanminttuiset lelut ovat hänelle puhdasta huumetta.

Bianca etsii kotia, jossa hänen ehdoillaan edetään kesyyntymisen suhteen. Omassa kodissa olisi hyvä olla rauhallinen, mutta ajoittain leikkisäksikin ryhtyvä kissakaveri hänelle ystäväksi. Bianca on arka ja saapuu ihmisten luokse vasta illalla, kun on hiljaisempaa. Tästä syystä Bianca haluaisi rauhallisen aikuistalouden, jossa eletään hiljaisesti ja rauhallisesti kissan herkkää sielua kuunnellen. Bianca on eläinlääkärin arvion mukaan noin 5-vuotias.

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.