Cara

5 vuotias steriloitu naaras etsii kotia. Cara on todella utelias, tykkää tutkia paikkoja ja etsiä piilotettuja pellettejä, ei tykkää olla sylissä kuten ei kanit yleensäkään, tulee kuitenkin aina tökkimään jalkoja tai nousee ihmisen jalkoja vasten kun haluaa huomiota. Ei ole koskaan koitettu valjaita, on ulkoillut vain isolla lasitetulla parvekkeella ja aina oven ollessa auki käykin aina parvekkeella tutkimassa.

Myydään vain sisäkaniksi, olisi kuitenkin hyvä jos uudessa kodissa olisi turvallinen aitaus missä ulkoilla kesällä, kunhan rokotuksista huolehditaan. On tottunut olemaan vapaana, tähän asti ei ole hyppinyt pöydille tai sängylle eikä ole kiinnostunut huonekaluista.

Cara rakastaa rapsutuksia, tulee kyllä itse kertomaan kun niitä haluaa, kynsienleikkaus ei ole mitään mielipuuhaa, mutta ollaan harjoiteltu sitä herkkujen avulla ja antaa kyllä leikata kun on toinen apuna. Uuden kodin tulee sitoutua kanin harjaamiseen ja korvien puhdistukseen sekä kanin rokottamiseen joka vuosi.

Cara on steriloitu, rokotettu, sirutettu ja eläinlääkärin tarkastama. Ei myydä lasten lemmikiksi, tallikaniksi eikä häkkieläimeksi. Cara ei ole tottunut pieniin lapsiin eikä muihin eläimiin joten mielellään ei lapsiperheeseen eikä kotiin jossa on koiria tai kissoja.

Caralla on aiemmin ollut tyttökani kaverina joten mieluiten kotiin jossa olisi leikattu POIKAkanikaveri jo valmiina. Huomaathan että kani on pitkäikäinen, haastava ja kalliskin lemmikki jonka hankintaa täytyy harkita yhtä tarkkaan kuin koirankin hankintaa.