Cara (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii Cara-kani

5-vuotias Cara-kani etsii nyt kiireellä sitoutunutta, kanien hoitoon ja ruokintaan perehtynyttä kotia, jossa hän saisi elellä ainoana lemmikkinä. Kiltti Cara on tavannut myös pienempiä lapsia ja tulee heidän kanssa mainiosti toimeen, kunhan lapset osaavat antaa Caralle tilaa lähestyä heitä itse. Caran tulevan kodin tulee olla myös asinamukaisesti suojattu, jotta Cara voi elää sisällä vapaana 24/7.

Luonteeltaan Cara on utelias ja ihmisrakas, ja hän rakastaa valtavasti otsarapsutuksia. Kun on rapsujen aika, asettuu Cara aina mukavaan asentoon vastaanottamaan päivittäiset hellyydenosoitukset. Yöt tämä kani viettää sängyn jalkopäässä sikeästi nukkuen, vaikka saattaakin välillä käydä yön pimeinä tunteina haistelemassa ihmiskaverinsa kasvoja.

Sijaiskodissa Cara on kokeillut myös ulkoilua valjaissa, mutta olisi kutenkin mukavampaa, että hänelle olisi uudessa kodissa tarjolla turvallinen aitaus kesäulkoiluille. Cara tykkää kovasti myös lasitetusta parvekkeesta ja katselee sieltä mielellään ulos. Reippaan Caran pakolliset autoomatkat sujuvat myös ongelmitta, ja Cara makoilee niiden ajan kopassaan heiniä puputtaen. Heinien lisäksi Caran ruokavalioon kotona kuuluvat myös välillä yrtit ja porkkanan naatit. Toisinaan maistellaan myös marjoja – pääasiassa puolukoita ja mustikoita. Välillä on kuitenkin myös mukava järsiä oksia (mikäli niitä vain on tarjolla) tai saada herkkuina laadukkaita pellettejä.

Olisiko juuri sinulla etsinnässä oma ihana kaniystävä? Laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit Caralle tarjota.

*****

Cara myydään steriloituna, rokotetuna, sirutettuna ja eläinlääkärin tarkastamana. Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.