Dakota (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii komea Dakota-kolli

MAU! Minä olen Dakota, noin 3-4-vuotias kollipoika, ja etsin omaa loppuelämäni kotia. Ihmisten seura kiinnostaa minua kovasti, mutta olen vielä hieman arka, enkä anna rapsuttaa tai silittää. Uuden kodin olisikin hyvä ymmärtää antaa minulle aikaa tässä jännittävässä operaatiossa, hiljaa hyvä tulee!

Luonteeltani olen hyvin kiltti, sopuisa ja rauhallinen. Tykkään myös jutella ihmisille – toisinaan jopa öisin, jos sattuu olemaan oikein tärkeää asiaa (MAU!). Muutenkin minulla on kissaetiketti hienosti hallussa: syön hyvin, olen sisäsiisti ja muutenkin varsin tarkka siisteydestäni. Kaunis punainen turkkini on aina kielellä huolellisesti kammattu ja ojennuksessa!

Olisiko sinulla juuri minun kokoinen paikka sydämessäsi ja kodissasi? Odotan täällä jo innolla postia!

Ps. Uudessa kodissani voi olla myös muita eläimiä, sillä täällä sijaiskodissa olen osoittanut, että tulen hienosti toimeen myös toisten kissojen sekä iäkkään koiran kanssa.

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.