Dostojevski (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii Dostojevski-kolli

Dostojevski on noin 3-vuotias reipas ja utelias populaatiokissa, jonka tunnistaa hänen upeista, keltaisista silmistään. Rohkea Dostojevski onkin varsin sopeutuvainen ja on mm. johdattanut sijaiskodissa jopa kaverikissaansa Einaria kotikissakelpoisuutta kohti. Hienosta Einarista löytyy myös ilmoitus, jos kissakaksikko kiinnostaa!

Dostojevski tykkää ottaa ihmiseen kontaktia puskemalla, ja hän tarjoutuu myös mielellään silitettäväksi. Etenkin ilta-aikaan Dostojevski heittäytyy usein varsin lemmekkääksi vaatien rapsutuksia, ja myös ruoka-aika on hyvä hetki puskea ja kiehnätä ihmistä! Kaikenlainen ruoka maistuukin hyvin, ja aivan erityinen herkku Dostojevskin mielestä on ohraruoho. Leikkeihinkin tämä kolli lähtee pienen houkuttelun jälkeen ja erityisesti pallo on miellyttänyt Dostojevskia kovasti. Pallolla pelaillaan myös itsekseen, mutta toki tämä herra ei lekitystäkään pistä pahakseen.

Sijaiskodissa Dostojevski on rohkaistunut nopeasti uusien ihmisten ja ympäristön suhteen. Tästä komeasta kollista saisikin vallan mainion ja rakastettavan kotikissan. Dostojevskin loppuelämän kodissa voisi olla myös kissakaveri, ja myös lapsiperhe tulee kyseeseen, mikäli lapset ovat jo hieman isompia ja osaavat antaa kissalle tilaa ja omaa rauhaa.

Olisitko sinä Dostojevskin oma ihminen? Laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit tälle hurmaavalle herralle tarjota.

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.