Einari (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii hurmaava Einari

Einari on arviolta 3-4 vuotias vankka kolli, jolla on pyöreä naama ja suuret tassut. Taustansa vuoksi Einari tarvitsee vielä aikaa totutellakseen uusiin tilanteisiin, ja sen vuoksi olisi hyvä mikäli tulevassa kodissa olisi hänelle kissakaveri. Sijaiskodissa Einarin seurana onkin ollut Dostojevski-kissa, josta löytyy myös myynti-ilmoitus, mikäli kissakaksikko kiinnostaa.

Hieman hitaasti lämpeneväa Einaria saa jo ihminen silittää, mutta vain Einarin omasta aloiteesta. Mikäli tarjolla on liikaa hellyyttä, saattaaa se säikäyttää Einarin ja aiheuttaa tarpeen häätää silittelijä käpälällä kauemmaksi. Einari on kuitenkin kova poika juttelemaan –  ihmisten lisäksi hän nimittäin moukuu myös kissatoverilleen Dostojevskille! Einari on myös varsin perso ruualle – vaikkei erityinen kulinaristi olekaan – ja toisinaan hän saattaakin maistella eväitä myös kaverin kupista. Myös leikkisyyttä löytyy: Einari saattaa intoutua hutkimaan hiirilelua välillä hyvinkin pitkäksi aikaa ihan itsekseen.

Kaikenkaikkiaan Einari on rohkaistunut sijaiskodissa melko nopeasti kohtaamaan ihmisiä ja tutkimaan uutta ympäristöä. Potentiaalia kelpo kotikissaksi löytyykin hienosti, ja kehitystä on varmasti edessä vielä paljon. Olisi kuitenkin hyvä, mikäli Einarin tuleva kissakaveri olisi luonteeltaan säyseä, sillä Einarilla on toisinaan hieman taipumusta pomottamiseen. Sijaiskodissa elo Dostojevskin kaverina on kuitenkin sujunut sopuisasti ja yhdessä pötkötellen, vaikka toisinaan jostain onkin kuulunut pieni sähähdys.

Olisiko sinulla juuri sopiva koti persoonalliselle Einarille? Laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit tälle hienolle kollipojalle tarjota.

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.

dav