Elli (MINÄ LÖYSIN UUDEN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii ihana Elli

Tämä kaunokainen on Elli, nukkumista ja etenkin syömistä rakastava 4-vuotias neito, joka etsii rauhallista kotia. Sijaiskodissa Ellillä on ollut kissakaveri, mutta koska Elli ei hirveästi tunnu välittävän lajitoverin seurasta, muuttaisi hän mielellään kotiin, jossa saa olla ainoana kissana.

Luonteeltaan Elli on kiltti, rauhallinen ja utelias. Yksi hänen lempipuuhistaan onkin istua ikkunan edessä katselemassa pihapiirissä ruokailevia lintuja. Myös leivinuunin päällinen on kovassa käytössä, siellä Elli nukkuu mielellään kaikessa rauhassa päiväunia – paitsi jos ovi käy! Silloin Elli kurkistaa uunin päältä, että tuliko paikalle vihdoin henkilö, joka voisi täyttää hänen ruokakuppinsa. Ruoka ja herkut ovatkin se keino, joilla saa takuuvarmasti Ellin mielenkiinnon herätettyä. Herkkujen toivossa tämä tyttö osaa jopa paiskata tassua!

Elli ei ole varsinainen sylikissa, mutta silitykset ovat hänen mielestään ihania. Toisinaan Elli kömpii öisin myös ihmisen viereen nukkumaan. Olisiko sinulla tilaa sydämessäsi ja sängyssäsi tälle ihanalle tyttöselle? Laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit Ellille tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.