Elli (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii ihana Elli

Tämä kaunokainen on Elli, nukkumista ja etenkin syömistä rakastava 5-vuotias neito, joka etsii rauhallista kotia ison talon emäntänä. Elli turhautuu herkästi pienissä asunnoissa, joissa ei ole hänen mielestään tarpeeksi tilaa kulkea ja katsella maailmaa. Kotia Elli etsii mielellään ainokaisena, mutta rauhallinen lajitoveri ei ole mahdottomuus, kunhan Elli saa määrätä kaapin paikan.

Luonteeltaan Elli on kiltti, rauhallinen ja utelias. Yksi hänen lempipuuhistaan onkin istua ikkunan edessä katselemassa pihapiirissä ruokailevia lintuja. Toiveena Ellille olisi myös ulkotarha tai lasitettu/verkotettu parveke.
Elli on utelias, ja on myös oppinut omatoimisen ovien aukomisen. Hän haluaa tietää mitä jokaisen oven takana tapahtuu.
Ellistä on myös juttelukaveriksi, varsinkin aamuruoan aikaan 😄

Elli ei ole varsinainen sylikissa, mutta silitykset ovat hänen mielestään ihania. Kömpii sitten itse viereen kun hetki on oikea. Myös harjailusta Elli tykkää.

Olisiko sinulla tilaa sydämessäsi tälle ihanalle tyttöselle? Laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit Ellille tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi, mahdollisen ulkoilun tulee tapahtua valvottuna valjaissa , kissatarhassa tai lasitetulla/verkotetulla parvekkeella. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.