Elli ja Taika

Oulu (Muhos) / Kotia etsivät kaverukset Elli ja Taika

Elli ja Taika palautuivat yhdistykselle itsestään riipumattomista syistä, ja siksi he etsivät nyt uudelleen kotia.

Elli (kuvassa ylempänä) ja Taika (kuvassa alempana) ovat noin 6-vuotiaat kaverukset, jotka etsivät yhteistä kotia. Tulevan kodin olisi hyvä olla aikuskoti, sillä Elli ja Taika tarvitsevat ympäristön, jossa saavat rauhassa rohkaistua ja tulla ulos ujosta kuorestaan.

Kaksikosta Elli on kaveriaan Taikaa rohkeampi, ja hän antaa toisinaan jo ihmisen hieman silittää. Taika taas luikkii nopeasti karkuun, etenkin vieraiden ihmisten edessä, mutta häneltäkin löytyy kuitenkin uteliaisuutta. Ellin seurassa Taikakin uskaltaa jo pikkuhiljaa ulos saunasta, joka on toiminut tyttöjen rauhallisena turvapaikkana sijaiskotiin saapumisen jälkeen. Ennen sijaiskotia Elli ja Taika ovat kuitenkin elelleet jo useamman vuoden kotikissoina, joten sisäkissan elämä on ujoudesta huolimatta jo hyvin tuttua tälle, alunperin ulkoa loukutetulle kaksikolle.

Olisiko juuri sinulla aikaa ja halua kesyttää tämä suloinen kissakaksikko? Mikäli vastatsit kyllä, laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit Ellille ja Taikalle tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.