Elvi ja Käpy (HAKEMUS TAUOLLA)

Oulu / Kotia etsivät ystävykset Elvi ja Käpy

Elvi on pienikokoinen, tumma kissaneiti, jonka yrmyn ja pistävän katseen takana piilee ihanan utelias ja leikkisä kisu. Elvi tykkääkin kovasti leikkiä erilaisilla palloilla, ja myös ihmisen kanssa naruilla. Hän ei kuitenkaan anna vielä koskea itseensä, mutta luottamusta rakentamalla on päästy vaiheeseen, jossa Elvin vieressä voi hääräillä ilman, että neiti pötkii piiloon.

Elvin paras kaveri on Käpy, joka on arempi, Elviä vaaleampi kissaneiti. Käpyllä on lääkitystä vaativa astma, jonka hoitotasapaino on hyvä, sillä lääke saadaan hyvin annettua Käpylle herkkutahnapalkkion avulla. Myös Elvi osallistuu mielellään, kun on aika vastaanottaa herkkutahnapalkkio! Makupalojen avulla onkin hyvä tutustua paremmin Elviin ja Käpyyn, sillä tie heidän sydämeensä kulkee herkkujen kautta!

Vaikka astma on parantumaton sairaus, voi Käpy elää siitä huolimatta normaalia leppoisaa kissanelämää. Neidin lempipaikka sijaiskodissa onkin lämpimän tilkkupeiton uumenissa pötköttely tai korkealta kiipeilypuusta tiirailu. Elvi taas on puheliaampi ja maukuu yllättävän matalalla äänellä – etenkin jos hänellä on asiaa. Ja sitähän riittää, mikäli ruokakippo on sattunut mystisesti tyhjenemään! Olisiko sinun sydämessäsi Elvin ja Käpyn kokoinen kolo? Ota yhteyttä ja kerro meille, millaisen kodin voisit tälle hurmaavalle kaksikolle tarjota!

 

 

Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan ja testataan Fiv-ja Felv osalta sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun)

Huomioithan, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.