Elvi

Elvi on eläinlääkärin arvion mukaan syntynyt vuonna 2016 ja kaikki hoidot on tehty ja terveyden puolesta kaikki on kunnossa.

Aluksi Elvi oli hirmuisen arka ja ruokaa tuodessa saattoi jopa läppäistä, kun niin jännitti. Silloin pienestä kissasta ei nähnyt juuri mitään, kun kaapista uskalsi tulla ulos vain öisin. Sitten Elvi oppi milloin ihmiset ovat poissa ja liikuskeli päivisin, kun ketään ei ollut kotona. Jossain vaiheessa Elvi ilmestyi sijaiskodin toisen kissan kanssa iltaisin makuuhuoneeseen, kun huomasi, että siellä on hauskat leikit. Parikertaa on jopa hypätty sängylle leikin lomassa.

Nyt Elvi saattaa kirmata päivänvalossakin asunnon parvekkeelle ulkoilemaan. Ihmisiä piti alkuun vain tuijottaa kovasti, mutta nyt on uskallettu käydä jo nuuhkaisemassa leikittäjää.
Elvi tulee hyvin toimeen sijaiskodin toisen kissan kanssa, joten se voisi sopia kotiin, jossa on joku kissakaveri. Rennompi kissa voisi näyttää Elville mallia, että miten mukavaa sisäkissalla voi olla ihmistenkin kanssa.

Voi olla että Elvin rentoutumisessa menee aikaa, joten olisi hienoa jos löytyisi koti jossa ollaan valmiita antamaan aikaa yhteiselon opetteluun.