Elvis ja Luna (ME LÖYSIMME KODIN!)

Oulu / Kotia etsivät kaverukset Elvis ja Luna

Missä olisi loppuelämän koti tälle meidän suloiselle kissakaksikolle? Hurmaavat Elvis ja Luna ovat olleet yhdessä koko elämänsä, joten he muuttavat vain yhteiseen kotiin.

Neljävuotias Elvis on musta, komea kollikissa. Elvis omaa varsin rauhallisen ja kiltin luonteen, eikä herraa hetkauta, vaikka Luna joskus Elvikselle vähän sähähtääkin. Elvis pitää kovasti rapsutuksista ja sängyssä nukkumisesta,  ja hän on osoittanut myös tottuvansa nopeasti uusiin ihmisiin.

Ruskearaidallinen Luna on kolmevuotias, melko pienikokoinen neiti. Luna rakastaa ihmisiä, eikä hän juurikaan ujostele edes uusia tuttavuuksia. Neiti kerjääkin varsin nopeasti rapsutuksia myös oudoilta ihmisiltä. Lunasta saa todennäköisesti varsinaisen sylikissan, sillä hän nauttii läheisyydestä ja tulee usein ihmisen syliin tai viereen makoilemaan. Yötkin neiti nukkuu mielellään ihmisen vieressä.

Olisko juuri sinulla etsinnässä leppoisa kissakaksikko? Mikäli kyllä, laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit Elvikselle ja Lunalle tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.