Emma (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii sympaattinen Emma

Missä olisi koti suloiselle Emmalle? Kaunis, mustavalkoinen Emma-neiti sopisi parhaiten ainoaksi lemmikiksi, sillä hän ei ole oikein tullut toimeen sijaiskodin toisten kissojen kanssa. Kodin olisi myös hyvä olla rauhallinen, jotta Emma saa tilaa kesyyntyä omaan tahtiinsa.

Emma on luonteeltaan itsenäinen, ja  populaatiotaustansa vuoksi vielä totuttelemassa kotikissan elämään. Siksi uudelta kodilta toivotaan kärsivällisyyttä ja ymmärrystä Emman kesyyntymisen kanssa. Mutta vaikka Emma ei esimerkiksi anna vielä ihmisen koskea tai silittää itseään, on hän jo rentoutunut huomattavasti sijaiskodissa eläessään. Esimerkiksi herkut ovat alkaneet maistua jo ihmisen kädestä, ja myös ruokaillessa Emma osaa ottaa rennosti. Paras tapa ystävystyä Emman kanssa onkin herkkujen ja ruoan kautta! Myös leikkien lomassa on hyvä paikka tutustelulle, sillä ihmisen heiluttelema onkilelu on Emman mielestä melko mukava. Toistaiseksi parasta on kuitenkin touhuilu ihan itsekseen leluhiiren kanssa.

Lopuksi vielä mainittakoon, että Emma osaa myös käydä hienosti tarpeillaan hiekkalaatikolla.

Kaipaisitko juuri sinä elämääsi Emman kaltaista kissakaveria? Mikäli vastasit kyllä, laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit hänelle tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.