Esa (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii komea Esa

Kurnau! Minä olen Esa, noin 4-vuotias komistus, ja etsin nyt tositarkoituksella omaa loppuelämän kotia. Vaatimuksina minulla ei ole kuin rakastavat ja sitoutuneet ihmiset sekä kissamaiset, mukavat oltavat. Täällä sijaiskodissa olen tottunut myös toisiin kissoihin sekä koiriin, joten tulevassa kodissani voi olla jo ennestään lemmikkejä. Mikäli nääs tarve vaatii, osaan kyllä nätisti komentaa heidät kauemmaksi, kun haluan rauhassa patsastella tiluksillani.

Luonteeltani olen rohkea ja utelias, vaikka en vielä annakaan ihmisen koskea itseeni muuta kuin ruokinnan yhteydessä. Joskus olen myös vähän omapäinen, mutta kukapa sitä nyt aina jaksaisi olla mikään hissukka. Olen myös vallan tietoinen viehätysvoimastani, mutta yhtä juttua en tajua: tämän sijaiskodin oma kaunis tyttökissa (johon olen salaa ihastunut) ei jostain käsittämättömästä syystä lämpene liehittelylleni! Toki toisinaan saan houkuteltua hänet mukaan leikkeihin, mutta yksinkin osaan hiiriä viskoa.

Ainiin, olihan minulla vielä yksi vaatimus tulevalle kodilleni: en halua matkustaa (muutakuin aivan pakolliset reissut), sillä kärsin herkästi matkapahoinvoinnista ja se tietää yleensä mouruamista ja haisevia yllätyksiä.

Olisiko juuri sinulla etsinnässä minunkaltainen mainio katti? Laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit Esalle tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.