Frida (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Frida, n. 3-vuotias neitokainen, saapui sijaiskotiinsa Ouluun toisen sijaiskotikissan Pandan kanssa keväällä 2021.

Frida ”Friidu” on luonteeltaan rauhallinen ja hienovarainen ja vaatiikin vielä enemmän houkuttelua, että tulee ihmisen luokse. Frida ei vielä täysin luota hoitajiinsa, mutta usein ruoka-aikaan se laskee muurinsa ja antaa rapsuttaa, samalla komeasti kehräten. Herkut ovatkin polku Fridan sydämeen!
Kevään lääkärikäynnin yhteydessä Fridalla todettiin ikävä krooninen tulehdus suussa, jota lähdettiin hoitamaan antibiooteilla ja poistamalla huonot hampaat. Tämän vuoksi Fridalle sopii vain pienikokoinen ruoka, sillä tehokas purenta ei enää onnistu. Ruokailu on tämän jälkeen sujunut kuitenkin hyvin, tarjolla kun on tuttua märkäruokaa kastikkeessa ja pienikokoista kuivaruokaa, jota Fridan on helppo syödä. Suun tilannetta seurataan ja suosituksena onkin toinen lääkärikäynti loppuvuodesta.
Hoidon jälkeen Fridasta on tullut huomattavasti uteliaampi ja aktiivisempi ja iloksemme olemme päässeet seuraamaan sen jopa päivittäisiä leikkipuuskia. Fridan lempileluihin kuuluu kaikenlaiset narut ja muoviset limsapullon korkit, joita se tykkää jahdata.
Päivän tapahtumia Frida seurailee mielellään kissapuusta tai tasojen päältä, joskin vielä sohvan alta löytyy usein se mieluisin paikka. Frida viihtyy myös lasitetulla parvekkeella.

Sijaiskodissaan Frida tulee toisen sijaiskotikissan Pandan kanssa hyvin toimeen, mutta leikkiä se tykkää ennemin itse tai ihmisen kanssa, sillä kovin energiset painileikit eivät ole sen mieleen. Tämän vuoksi Fridan loppuelämän kodissa olisi hyvä olla ennestään jo rauhallinen kissakaveri.

Frida on sisäsiisti, Fiv/Felv negatiivinen, rokotettu ja sirutettu sekä leikattu.

Huom. luovutetaan vain sisäkissaksi ja vähintään yksi tutustumiskäynti vaaditaan ennen adoptiopäätöstä.