Harmi ( MINÄ LÖYSIN KODIN! )

Oulu / Kotia etsii suloinen Harmi

Minä olen Harmi, ja etsin nyt rauhallista loppuelämän kotia, jossa saisin elellä ainoana kissana. Kissakavereista en nimittäin niinkään välitä, mutta sijaiskodissa olen tykästynyt kilttiin seniorikoiraan, joten tulevassa kodissa voisi hyvin olla rauhallinen koirakaveri. Välttämätöntä tämä ei kuitenkaan ole, pärjään myös ilman eläinseuraa.

Iältäni olen noin 8-vuotias ja luonteeltani hieman arka. Tykkään kyllä ihmisistä, mutta toistaiseksi en anna heidän silittää, sillä menneisyydestäni johtuen tarvitsen vielä aikaa kesyyntymiseen. Tuosta entisestä elämästä muistuttavat myös korvani, joista on paleltumisen seurauksena pudonnut kärjet pois. Korvat eivät kuitenkaan enää menoani hidasta – vihdoin saan nauttia lämmöstä ja itsestään täyttyvistä ruokakupeista. Vaikka olen hieman erakko, ehkä minusta myös ajan kanssa kuoriutuu vielä kainaloinen jollekkin mukavalle ihmiselle!

Arkuuteni vuoksi minulle ei suositella valjasulkoilua, mutta olisi ihanaa, jos uudessa kodissa olisi pieni verkotettu ulkotarha lintujen ja perhosten tiirailuun. Toki viihdyn myös ikkunalaudalla katselemassa luonnon tapahtumia.

Olisiko sinulla kotonasi paikka tälle reissussa rähjääntyneelle kollipojalle? Laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit minulle tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.