Heikki Harmaa (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii hurmaava Heikki Harmaa

Tässä esittäytyy Heikki Harmaa, nuorehko kollipoika, joka etsii nyt loppuelämänsä kotia. Heikki on asunut sekä ainoana kissana että usean kissan kaverina, ja sopeutunut molempiin olosuhteisiin hyvin. Tulevassa kodissa voi siis olla kissakavereita tai vaihtoehtoisesti muuten tarpeeksi virikkeellinen ympäristö, mikäli kodista ei löydy lajitovereiden seuraa.

Heikki on luonnosta loukutettu löytökissa, minkä vuoksi monet asiat vielä jännittävät häntä. Oman piilopaikan suojista on kuitenkin turvallista tutkailla uusia asioita. Koska Heikki rakastaa kovasti herkkuja, on niiden avulla helppo lähestyä tätä harmaata herrasmiestä. Toisinaan herra Harmaa kyllä tulee herkkujen perässä jopa itsekin juoksujalkaa paikalle! Heikki on osoittanut olevansa myös varsin leikkisä – lempileluja ovat pallot, joita Heikki kantelee suussaan ympäri asuntoa.

Jo nyt Heikki on varsin kiltti herrasmies, mutta kunhan tämä herra pääsee vielä paremmin ulos kuorestaan, voi hänestä tulla vielä vaikka mitä. Olisko sinulla juuri oikea koti hurmaavalle Heikki-kollille? Laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit hänelle tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.