Hiisi ja Lempo (ME LÖYSIMME KODIN!)

Oulu / Kotia etsivät Hiisi ja Lempo

Hiisi (kuvassa vasemmalla) ja Lempo (kuvassa oikealla) ovat saapuneet viime syksynä pieninä pentuina popopetille, ja nyt kaksikko etsii loppulemän yhteistä kotia. Molemmat ovat tottuneet sekä toisiin kissoihin että lapsiin.

Toistensa kanssa erinomaisesti toimeen tulevat Hiisi ja Lempo ovat molemmat tyttöjä, ja he ovat hyvin leikkisiä. Hiisi ja Lempi ovat myös erittäin uteliaita lähes kaiken suhteen. Hiisi kuitenkin suhtautuu ihmisiin vielä hieman varauksella, mutta hakee kuitenkin empimättä nameja kädestä. Tuttu ihminen saa myös silitellä häntä toisinaan kissapuussa tai ruokakipolla. Hiisi innostuu kuitenkin helposti leikkimään, ja silloin hän sinkoilee keppilelun perässä ympäri olohuonetta.

Siinä missä Hiisi hieman vielä arkailee ihmistä, saa Lempoa rapsuttaa jopa tuntemattomatkin. Yleensä Lempo kuitenkin on niin innoissaan uusien ihmisten näkemisestä, että vallan riehaantuu ja alkaa vain leikkiä. Kotiväkeä Lempo taas puskee päivittäin, ja silityksiä varten hän tunkee jopa syliin tai kainaloon turhia ujostelematta.

Olisiko sinulla tälle mainiolle kaksikolle koti, jossa tarjolla olisi paljon leikkiä, tilaa Hiisille tutustella rauhassa, sekä Lempolle väsymätön rapsuttaja? Mikäli vastasit kyllä, laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit Hiisille ja Lempolle tarjota!

*****

Kaikki kissamme adoptoidaan ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.