Hilma (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii energinen Hilma-tyttö

Hilma on noin 1-vuotias kujeileva rakkauspakkaus. Koska kissakaverit ovat (ihmisten lisäksi) Hilman mielestä ihan parasta, etsii Hilma kotia, jossa hänelle olisi tarjolla lajitovereiden seuraa.

Hilma on varsin energinen neiti, ja hän onkin yhtenään joko puskemassa kissakavereita tai hakemassa heitä leikkimään. Sijaiskodin jokailtainen ohjelmanumero on iltaralli, ja Hilma on ralleissa takuuvarmasti aina mukana. Yksinkin Hilma toki leikkii, leluja jahdataan ja piilotellaan ahkerasti – luonnollisesti yöaikaan.

Vaikka sijaiskodin väki ei enää Hilmaa jännitä, saattaa hän vieraita kohtaan vielä olla hieman varautunut ja arka. Hetken etäämmältä seurailtuaan neiti kyllä ilmaantuu uteliaana tutustumaan myös vieraisiin ihmisiin. Sijaiskodissa Hilma on tottunut myös 7-8-vuotiaisiin lapsiin, joten loppuelämän kodissa voisi mahdollisesti olla myös lapsia, jotka ikänsä puolesta osaavat antaa tarvittaessa Hilmalle myös omaa rauhaa.

Kotikissaelämässä Hilman mielestä parasta ovat aamut, sillä silloin sijaiskotiemäntä herää ja häneltä saa ruokaa sekä silityksiä. Jaloissa kiehnäävästä Hilmasta tuntuu kuitenkin toisinaan, että hän vallan pakahtuu sisällään kuplivasta rakkauden määrästä! Mikäli rapsutuksia ja silityksiä ei nimittäin tule tarpeeksi nopeasti, saattaa Hilma nuolemisen päälle myös leikkisästi näykkäistä ihmistä pohkeesta tai kädestä. Tältä neidiltä jos kysyisikin, mikä on on parasta maailmassa, kuuluisi vastaus todennäköisesti: silitykset, rapsutukset, silitykset…  mainitsinhan varmasti silitykset!?

Olisiko juuri sinulla Hilman kaipama väsymätön rapsutuskäsi? Laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit ihanalle Hilmallemme tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.