Himskatti (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii Himskatti-tyttö

Himskatti on hieno 7 kuukauden ikäinen tyttökissa, joka etsii kotia joko veljensä Pirskatin kanssa tai perheestä, jossa on jo ennestään kissakavereita odottamassa. Himskatti pärjää hyvin isossa kissaporukassa, ja hän on tottunut myös pieneen koiraan.

Luonteeltaan Himskatti on hieman veljeään arempi, minkä vuoksi hän vielä empii, että tuntuuko se ihmisen kosketus mukavalta. Hetken tuumittuaan Himskatti kuitenkin antautuu rapsuteltavaksi ja nauttii silityksistä. Himskatilla on myös hauska tapa viehättyä omasta peilikuvastaan. Lisäksi poseeraus kameralle luonnistuu tottunein elkein!

Himskatti on kaikkiruokainen, mutta herkuista paras vaikuttaa olevan naudan sydän.

Olisiko juuri sinulla sopiva koti Himskatille? Mikäli vastasit kyllä, laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit hänelle tarjota!

*****

Kaikki kissamme adoptoidaan ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.