Höyhen ja Toffee (ME LÖYSIMME KODIN!)

Oulu / Kotia etsivät sisarukset Höyhen ja Toffee

Höyhen-tyttö (kuvassa  oikealla) ja Toffee-poika (kuvassa vasemmalla) ovat arviolta puolen vuoden ikäisiä sisaruksia. Höyhen ja Toffee sopisivat parhaiten sellaiseen kotiin, jossa he saavat huomiota ja jossa heidän kanssa vietetään reilusti aikaa. Koska Höyhen ja Toffee ovat olleet pennusta asti yhdessä ja saaneet turvaa toisistaan pieninä, heidät adoptoidaan vain yhteiseen kotiin.

Tästä aliravittuna sijaisperheeseen saapuneesta kaksikosta on kasvanut kuukausien kuluessa aivan ihastuttava parivaljakko. Höyhen ja Toffee keksivät usein yhdessä kaikennäköistä tekemistä, ja etenkin ruoanlaitto on  heidän mielestään mielenkiintoista seurattavaa. Ja jos vain kokin silmä hetkeksi välttää, saattaa kuormasta kohta puuttua jotain, joka on mystisesti päätynyt parempiin suihin. Persoudestaan huolimatta Höyhen ja Toffee ovat hieman herkkävatsaisia, joten tulevan kodin kannattaa huomioida varovaisuus uusien herkkujen ja ruokien tarjoilussa.

Höyhen ja Toffee ovat luonteeltaan sosiaalisia, leikkisiä, lapsirakkaita ja  helposti käsiteltäviä. Hyväkäytöksisisäkin he ovat, vaikka harrastavatkin toisinaan kerjäämistä ja ruokapöydälle hyppimistä. Kaksikko tulee myös mielellään tutustumaan uusiin ihmisiin aina kun ovikello soi. Varsinkin Höyhen on varsinainen sylikissa, joskin hän haluaa valikoida, kenen syliin asettuu. Myös Toffee on ajoittain kehräämässä sylissä, mutta enemmän omilla ehdoillaan.

Olisiko juuri sinulla sopiva koti suloiselle kaksikolle? Mikäli vastasit kyllä, laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit Höyhenelle ja Toffeelle tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Kissat myydään leikattuina, rokotettuina (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun) sekä Fiv- ja FELV-testattuina. Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.