Huli ( MINÄ LÖYSIN KODIN! )

Oulu / Kotia etsii leikkisä Huli

Tämä puolivuotias tyttönen on Huli, ja hän etsii nyt omaa loppuelämänsä kotia. Uuteen kotiin Huli muuttaisi mielellään jonkun sisaruksensa (Pertti, Kaani tai Vili) kanssa. Sijaiskodissaan Huli on myös tottunut koiraan, joten tulevassa kodissa voi olla myös koirakaveri.

Huli on luonteeltaan utelias ja leikkisä. Huli rakastaakin etenkin naruleikkejä, ja narujen perässä tyttönen hyppää myös sohvalle ihmisen viereen leikkimään. Kosketuksesta Huli ei kuitenkaan vielä oikein välitä, mutta kotikissaelämä sujuu jo vallan hienosti, sillä Huli sekä nukkuu että touhuaa omiaan koko ajan näkösällä, ilman tarvetta piiloutua.

Olisiko juuri sinun kotonasi paikka Hulille? Laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit hurmaavalle Hulille tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.