Iines (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii kehruukone Iines

Tässä esittäytyy kaiken huomion haluava Iines, joka etsii rakastavaa ja rauhallista loppuelämän kotia eläkepäivillensä. Koska Iines on elänyt perheen ainoana lemmikkinä, olisi hyvä että tulevassa kodissa ei ole ennestään eläimiä.

Vaikka Iineksellä on mittarissa ikää jo 12-vuotta, ei se vielä näy tässä uteliaassa rouvassa. Tosin lapset ja iso melu vielä hieman pelottavat, mutta hetken tarkkailtuaan Iines tulee myös rohkeasti tutustumaan lapsiin. Iines luottaakin helposti ihmisiin, ja uteliaasta kissarouvasta saa taatusti seuraa kotiaskareisiin. Laitoitpa sitten ruokaa tai siivositpa sotkuja – aina on laaduntarkkailija hereillä. Iines on myös varsin hellyydenkipeä, ja työpäivän jälkeen kotona odottaa rapsutuksia vailla oleva kissarouva. Iineksen mielestä hellittelyä ei nimittäin koskaan voi olla liikaa, ja siksi ihmisen syli on paras paikka päiväunille. Iines myös nauttii kovasti turkin harjaamisesta, mutta kynsien leikkuussa hän ei malttaisi olla lainkaan paikallaan. Koska Iines on kuitenkin vallan rauhallinen ja hyväluontoinen kissa, hoituvat myös ne ei niin mieluisat toimenpiteet vaivatta.

Iineksen kanssa on harjoiteltu myös valjastelua. Koska vieras ympäristö on tämän kissarouvan mielestä varsin jännittävä, makaa Iines mielellään paikallaan tarkkailemassa maailman menoa. Paitsi silloin kuin ötökkä vie huomion – silloin Iines väläyttää hurjia saalistustaitojaan! Ötököiden lisäksi Iines metsästelee sisällä kengännarua, pallot ja keppilelu eivät jaksa häntä innostaa leikkimään lainkaan. Kengännaru on myös Iineksen mielestä vallan monikäyttöinen esine, sillä lelun lisäksi siitä saa oivan ja turvallisen unikaverin. Öisin Iines kuitenkin haluaa käpertyä nukkumaan ihmisen viereen tai tämän jalkojen päälle, ja unille saakin aina käydä kehräyksen saattelemana.

Olisiko sinulla tarjota koti tälle hellyydenkipeälle kehruukoneelle? Ota meihin yhteyttä ja kerro, millaisen kodin voisit Iinekselle tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.