Iines (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Hei, olen Iines n. 4-vuotias narttukoira. Etsin omaa ihmistä tositarkoituksella jonka kainaloon pääsisin löhöilemään ja joka ulkoilisi ja touhuaisi kanssani paljon. Oon tosi energinen ja nuo hoitajat sanoo, että melkoinen hössöttäjä välillä mutta kotona osaan olla rauhallinen.

Ulkona vedän hihnassa ja haukun vastaantulijoille. Ja tuo sijaismamma toivookin että hihnakäytöstä mun kanssa reenattaisiin. Mieluiten asuisin maalla tai omakotitalossa, ilmotan mun ihmisille kovaan ääneen ulkoa tulevista äänistä niin en välttämättä viihtyisi kovin hyvin kerrostalossa. Mulla voisi kaverina olla myös lempeä ja kärsivällinen uroskoira, oon vähä valikoiva koirasuhteissani. Mullon täällä sijaiskodissa ollut koirakavereita, mutta kaikkien kanssa en tule juttuun.

Osaan hienosti istua, maata, tulla luokse, antaa tassua ja odottaa paikallani. Tykkään ihan hulluna palloista, jaksaisin juosta niiden perässä ikuisuuden. Oon myös kovasti herkkujen perään ja sijaismamma onkin mua laihduttanut jo aika paljon ja alan olemaan melkein normaalipainoinen leidi. Mun oma perhe voisi olla aikuistalous tai isoja lapsiakin sielä voisi olla. Oon tosi voimakas joten mun taluttajalla pitää olla tarpeeksi voimaa etten vie sitä mukanani pöpelikköön 😅 pienten lasten talouteen mua ei sijoiteta.