Ilves (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

2.8.2021 lisäys: Tehosterokotus on saatu ja haava parantunut joten Ilves on valmis muuttamaan omaan kotiin.

Ilves on n. 7-vuotias kissaherra. Sijaiskotiin tullessa Ilveksen korvat olivat täynnä korvapunkkeja ja sen seurauksena Ilves oli raapinut korvan takaa ihon rikki ja se märki. Ilveksellä oli myös piilokives ja Ilves on toipunut leikkauksesta hienosti.

Ilves on uusia ihmisiä kohtaan hieman arka mutta hetken aikaa niitä tutkittuaan ja todettuaan hyväksi, uskaltaa tulla rapsuteltavaksi. Ilves on luonteeltaan rauhallinen kehräilijä ja onkin luonteellaan sulattanut sijaiskodin ihmisten sydämmet. Ilves etsii rauhallista ja rakastavaa kotia missä saisi viettää eläkepäiviään.

Ilves on FIV-positiivinen ja etsiikin kotia missä eläisi ainoana kissana tai missä olisi toinen FIV-positiivinen kissa. FIV on kissan immuunikatovirus joka heikentää kissan omaa puolustusjärjestelmää ja kissa on herkempi muille infektioille ja sairauksille. Virukseen ei ole olemassa parantavaa hoitoa.

Positiivisuudesta huolimatta Ilves voi elää hyvän ja terveen kissan elämän. Uuden kodin on kuitenkin hyvä varautua että huonolla tuurilla Ilves voi vaatia erityistä hoitoa sairauden etenemisen takia. Ilveksen mahalle sopii parhaiten vatsaystävälliset viljattomat ruuat.

Ilves on leikattu, madotettu, sirutettu, FIV/FeLV testattu ja yhden kerran rokotettu. Tehosterokotus on vielä saamatta. Ilves asuu sijaiskodissa Oulun pohjoispuolella.