Jamppa (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii suloinen Jamppa

Minä olen Jamppa, vallan tavallinen kollinpallero, joka on syntynyt maailmaan noin 4 vuotta sitten. Mikään perusjamppa en kuitenkaan ole, sillä olen muina poikina asustellut vuosia lyhyestä elämästäni ulkona tuulessa ja tuiskussa. Olen kuullut, että siitä ei moni selviä, ja onneksi minäkin pääsin vihdoin sisälle lämpimään! Täällä sijaiskodissa asetuinkin heti asuttamaan ihanan kotoisaa kiipeilypuun pesäkoloa.

En kauheasti arvosta mitään small talkkia, ja olenkin melko vähäsanainen poika. Aivan ääneti en kuitenkaan täällä sijaiskodissa elele, sillä öisin minusta kuoriutuu hurja leluhiiren metsästäjä! Niin ja juttelen toki silloin kun on tärkeää asiaa, kuten vaikka nyt, sillä haluaisin jo päästä muuttamaan ikiomaan kotiini. Uudelle kodille minulla olisi kuitenkin muutama vaatimus:

– Omassa kodissani täytyisi myös olla kiipeilypuu ja siellä turvallinen pesäkolo.
– Kotona täytyisi olla ikkuna, josta voin katsella ulkomaailman tapahtumia.

Lisäksi minulla olisi muutama erityistoive:

– Että uudessa kodissa olisi minulle kissakaveri, joka ei pelkää minua paksuista poskistani huolimatta. Minä näet rakastan lajitovereiden seuraa, ja haluaisin puskea toisia kissoja aivan jatkuvasti!
– Uuden omistajan tulisi suhtautua minuun ymmärtäväisesti, sillä kesyyntymiseni on kesken. En nimittäin vielä kauheasti siedä ihmisiä lähelläni.
– Koska vatsani on hieman ranttu, olisi hyvä jos minua ruokittaisiin viljattomalla kissanruualla.

Mikäli tunsit läikähdyksen sydämessäsi ja voisit lisäksi täyttää vielä pienimuotoiset vaatimukseni, laita ihmeessä meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit tälle jampalle tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.