(VARATTU) Jermy

Jermy, heinäkuun poikia, majailee tällä hetkellä Oulussa sijaiskodissa. Tuttujen kesken “Jermy Jellona” on luottavainen ja jo hyvin ihmisten käsittelyyn tottunut puolivuotias villikissa. Jermy on kuvien mukaisesti kokoaan isompi näyttävän leijonamainen, puolipitkäkarvainen ja sulavasti liikkuva komistus, mistä lisänimikin kertoo. Jättitassujen perusteella Jermy tulee kasvamaan todella isokokoiseksi. Myös luonne on hänellä suuri.

Kukkulan kunkun roolia Jermy ei kuitenkaan ole sijaiskodin 11 kissan laumassa vallannut, vaan kohtelee muita kissoja ystävällisesti ja leikkisästi, pienempiä ja isompia. Jermy ei kuitenkaan ole sen oloinen, että välttämättä pärjäisi ilman kissaseuraa.

Jermyllä on hyvät sosiaaliset taidot myös ihmisten kanssa. Hän olikin villipesueen ainoa pentu, joka tiesi tarkalleen millaisesta toiminnasta ihmiset todella pitävät.

Jermy on persoonana selvästi se luokan takarivissä kynäänsä pyörittelevä tyyppi, joka uppotuu syvälle lennokkaisiin ajatuksiinsa, joissa kenties suunittelee ikiliikkuvaa lentokonetta, eikä ole ensimmäisenä ulkona kun välitunti alkaa. Kun muut painelevat ulos, Jermy käy kertomassa opelle kuinka sievä paita tällä on. Sanoisinko, sellainen hyväntuulinen ja hurmaava viilipytty.

Jermy luovutetaan leikattuna, rokotettuna, sirutettuna sekä Fiv-ja Felv testattuna.