Justiina (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oletko etsinyt ja harkinnut omaa rakasta lemmikkiä mutta et tiedä olisiko se kissa vai koira? Meillä on tarjota poikkeuksellisen kani joka luulee olevansa molempia.

Justiina on vuoden ikäinen veikeä tytteli joka etsii omaa, loppuelämän kotia ja palvelijaa tositarkoituksella. Justiina rakastaa rapsutuksia ja seuraa, on todella älykäs ja sosiaalinen. Justiina on isokokoinen tarvii aktiviteettia ja liikuntaa paljon sekä ihmisen rakkautta ja läsnäoloa.  Tässä pupussa yhdistyy koira, kissa, karhu ja leijona sillä hän on rohkea, seikkailunhaluinen, sosiaalinen ja reviiritietoinen kaveri. Kuitenkin ihmisen kainalo on parasta mitä hän tietää.

Justiina on rokotettu ja sirutettu, sterilisaatio uudelle omistajalle. Justiina pärjää kilttien kissojen ja koirien kanssa mutta ei toisten naaraiden kanssa,  on alistava myös kissoille ja koirille. Ei myydä häkkieläimeksi eikä astutukseen. Justiinalle haetaan aikuista, kaneihin perehtynyttä kotia missä hän saa olla irti ja hengailla omistajan kanssa. Justiina käy pellettilaatikolla tarpeilla mutta jos pahoittaa mielensä liian kauan yksin olleena niin voi kostoksi pissata laatikon viereen. Tämä tytteli tarjoaa iloa ja riemua omistajille ja kukapa ei nauttisi hänen silkinpehmeän turkin rapsuttelusta.