Kaani MINÄ LÖYSIN KODIN!

Oulu / Kotia etsii ihana Kaani

Kaani on puolivuotias tyttökissa, joka etsii nyt sitä ikiomaa loppuelämän kotia. Uuteen kotiin Kaani muuttaisi mielellään jonkun sisaruksensa (Pertti, Huli tai Vili) kanssa. Sijaiskodissaan Kaani on myös tottunut koiraan, joten tulevassa kodissa voi olla myös koirakaveri.

Kaani on sisarusparven älykkö. Tarkkailijaluonteensa ansiosta tyttö haluaakin aina uuden tilanteen koittaessa katsella hieman etäämmältä ennen kuin uskaltautuu paikalle. Tämä pikku älykkö on kuitenkin myös varsinainen loikkamestari, sillä leikkien lomassa tyttö tekee sellaisia hyppyjä, että sisarukset jäävät komeasti kakkoseksi! Ihmistä kohtaan Kaani on vielä melko arka, mutta hän viihtyy kyllä päivät näkösällä.

Olisiko juuri sinulla etsinnässä oma loikkamestari? Laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit ihanalle Kaanille tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.