Kaapo MINÄ LÖYSIN KODIN!

Oulu / Kotia etsii komea Kaapo

Kukkuu! Täältä kurkkii Kaapo, parivuotias entinen kulkuri ja nykyinen komistus. Etsin kotia, jossa olisi ihmispalvelijan lisäksi tarjolla kissaseuraa.

Luonteeltani olen melko energinen ja utelias, ja siksi tarvitsen kodin, jossa saan leikkiä päivät pitkät toisen kissan (tai kissojen) kanssa. Toivoisin myös, että uusi palvelijani osaisi antaa minulle aikaa kesyyntyä rauhassa. Olen nimittäin luonnosta pelastettu, ja siksi ihmiset vielä vähän epäilyttävät minua. Parissa kuukaudessa olen kuitenkin rohkaistunut valtavasti ja uskallan jo tulla hakemaan herkkuja ihan palvelijan vierestä. Etenkin herkkutikut ja -tahnat ovat parasta maailmassa – niiden avulla ystävystytään varmasti nopeasti!

Minut viedään kuulemma 27.1.2023 tehosterokotukselle ja hammashoitoon, mutta sen jälkeen olen valmis valtaamaan uuden valtakuntani. Olisiko juuri sinulla minulle sopivat tilukset ja siellä odottelemassa sopiva kissakaveri? Laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit minulle tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.