Kaija ja Rauha (POISTETTU)

Kaksi suloista kissatyttöä vailla yhteistä loppuelämän kotia. Tytöt ovat mahdollisesti samasta pesueesta ja jo ensimmäisestä sijaiskodissa vietetystä illasta lähtien hakeneet turvaa toisistaan.

Molemmilla kesyyntyminen vielä kesken, mutta rohkaistuvat päivä päivältä enemmän. Tässä kaksikko jonka ansiosta kodista ei puutu vilinää eikä vilskettä. Molemmat kissat myydään sirutettuina, rokotettuina sekä leikattuina.

Rauha on lähes harmaa kaunotar. Erittäin aktiivinen kissa, joka rakastaa sulkaleluja ja tekee mitä hienoimpia hyppyjä ja kieppejä leikkiessään. Rauhan jäljiltä kodin matot ovat aina rullalla. Rauha ei ole sylikissa (vielä), mutta itse niin halutessaan hakeutuu, toisinaan jopa tungeksii, siliteltäväksi. Rauha tulee toimeen sijaiskodin omien kissojen kanssa, mutta taipumusta pomotteluun on havaittu ja toisinaan pienesti kiusaa ja ajattaa sijaiskodin iäkkäämpää kissaherraa. Rauha on utelias ja mielellään avustaa sijaiskodin emäntää ruoanlaitossa ja toimii esimaistajana etenkin jos selkänsä kääntää. Kiinnostunut avustamaan myös makramee-amppelien solmimisessa sekä huonekasvien hoidossa. Tosin saatuaan oman ruohoruukun on keskittynyt enemmän siihen ja sijaiskodin kukat ovat saaneet kasvaa Rauhalta rauhassa.

Kaija neiti on selvästi toveriaan enemmän ihmisen perään ja rakastaa rapsutuksia ja paijailua. Syliin nostettava, mutta siinä ei kauaa kuitenkaan viihdy. Utelias ja leikkissä neiti, joka viihtyy ruokakuppien äärellä ja mielellään maistaa ensimmäisenä muidenkin kupeista. Ruokahalustaan huolimatta jäänyt pienikokoiseksi, vaikka eläinlääkärin arvion mukaan olisi jo 5-vuotias. Kaijalla on eriskummalliset tassut, joiden anturoista kasvaa “toiset kynnet”, tämä ominaisuus ei kuitenkaan ole haitannut olemista juurikaan.