Kaino ja Vieno (ME LÖYSIMME KODIN!)

Oulu  / Kotia etsivät sisarukset Kaino ja Vieno

Puolivuotiaat siarukset Kaino (kuvassa ylempänä) ja Vieno (kuvassa alempana) etsivät yhteistä kotia. Kesyt sisarukset ovat tottuneet lapsin sekä pieneen koiraan, joten tuleva koti voi hyvin olla myös lapsi- tai koiraperhe.

Utelias ja reipas Kaino-tyttö ei pelkää juuri mitään. Kaino seuraakin mielellään kaikkia talon tapahtumia aivan vierestä, eikä edes äänekäs imuri saa tyttöä perääntymään. Kesyydestä huolimatta Kainolla riittää kuitenkin omapäisyyttä: tyttö ei esimerkiksi viihdy sylissä, ellei ole itse päättänyt, että juuri silloin on sylittelyn aika. Mutta kun Kaino haluaa ihmisen syliin, ei häntä estä edes se, vaikka joku toinen olisi ehtinyt syliin ensin.

Myös sisko-Vieno viihtyy sylissä, mutta myös ainoastaan silloin, kun haluaa sitä itse. Ilmeisen usein kuitenkin haluaa, sillä Vieno kiipeää miltei heti syliin tamppaamaan, kun ihminen jonnekin ehtii istahtamaan. Muutenkin Vieno seuraa mielellään ihmistä kaikkialle kuin koira, mutta kissalle tyypilliseen tapaan hän osaa odottaa myös palvelua: Vieno ei nimittäin mielellään hypi itse korkeisiin paikkoihin, vaan odottaa, että hänet nostetaan.

Olisiko juuri sinulla sopiva koti tälle hurmaavalle kaksikolle? Mikäli vastasit kyllä, laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit Kainolle ja Vienolle tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.