Kalle (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii verraton Kalle

Pian puolivuotispäiväänsä viettävä Kalle on kesy kollipoika, joka etsii nyt itselleen loppuelämän kotia. Uudelta kodilta Kalle toivoo joko ennestään kissaseuraa tai mikä vielä mieluisampaa: mahdollisuuden muuttaa sinne velipoikansa Pekan kanssa. Sijaiskodissa Kalle on tottunut myös pienen koiran seuraan.

Reipas Kalle on veljensä Pekan tavoin aina rapsutuksia vailla. Kalle viihtyykin hyvin sohvalla, sopivasti rapsutuskäden ulottuvilla, mutta syliin hän ei halua. Sohvalla pötköttelyn lisäksi Kallella on toki aikaa hengailla myös kissakavereidensa kanssa. Vauhdikkaat painileikit ja rallit velipoika-Pekan sekä sijaiskodin aikuisen kissan kanssa tekevät rapsutuksien ohella Kallen hyvin onnelliseksi. Tällä hyvällä ruokahalulla varustetulla kollipojalla on myös eräs erityistaito: Kalle näet osaa taikoa itsensä näkymättömiin! Tähän tarvitaan vain tyyny tai peitto – tuskin osaa jokainen kissa moista taikatemppua, tuuma Kalle!

Olisiko juuri sinulla hakusessa oma pikku taikuri? Laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit Kallelle tarjota!

(Kalle käy vielä tehosterokotuksella, ja on valmis muuttamaan uuteen kotiin 10.2. jälkeen)

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.