Kamos

Oulu / Kotia etsii Kamos-tyttö

Kamos on pian vuoden täyttävä pieni, siro tyttö, joka etsii kotia, jossa olisi kissakaveri tai -kavereita odottamassa. Myös muutto jommankumman velipojan, Killin tai Kodan, kanssa (tai molempien!) voisi olla Kamokselle mieluista. Sijaiskodissa Kamos on tottunut myös koiraan sekä teini-ikäsiin lapsiin.

Kamos on vielä vähän arka, mutta hän on edistynyt kesyyntymisessä sisaruksista kaikista eniten. Alkuun Kamos oli nimittäin melko pelokas sähikäinen, mutta nyt neiti uskaltaa syödä sekä nukkua näkösällä. Onpa tuttu ihminen saanut jo hieman silitelläkin Kamosta! Kamos on myös hyvin utelias, ja hän tykkää tutkailla uusia paikkoja sekä tutustua uusiin asioihin.

Kamos on luonteeltaan myös varsin arvonsa tunteva, eikä hän anna velipoikien pomotella. Suosikkiajanviete on laserlelun jahtaaminen, ja leikkimisen jälkeen on mukava ottaa vastaan herkkupalkinto.

Olisiko juuri sinulla sopiva koti Kamokselle? Mikäli vastasit kyllä, laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit hänelle tarjota!

*****

Kaikki kissamme adoptoidaan ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.