Kanto alias Mama (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu  / Kotia etsii arvonsa tunteva Kanto alias Mama

“Missä ihmeessä viipyy minun ikioma kotini?” Tuumaa Kanto ja luo kysyvän katseen kohti sijaiskodin emäntää eli ihmispalvelijaansa. Tämä arvonsa tuntema kissakuningatar ei nimittäin voi mitenkään ymmärtää, kuinka hänelle ei vieläkään ole löytynyt sitä loppuelämän kotia!

Emmekä mekään oikein ymmärrä, sillä Kanto on varsin hurmaava kissa. Iältään hän on vasta parivuotias, mutta nuoruudestaan huolimatta varsin arvonsa tunteva pakkaus. Kanto on myös vallan kiltti – rapsutukset ovat hänen mielestään ihania, mutta sylikissa Kanto ei ainakaan toistaiseksi vielä ole. Suuren pentueen hoidettuaan ja maailmalle saatettuaan tämä pikkurouva on kuitenkin päässyt velvollisuuksista vapaan kotikissaelämän makuun, ja tutussa seurassa hän osaakin ottaa jo varsin rennosti. Tosin toisinaan Kanton – joka tunnistaa myös lempinimen Mama – villit vaistot heräävät, ja ateriaksi päätyy Maman tarkan katseen alle osunut hämähäkki!

Kanto ei välitä oikein toisista kissoista eikä koirista, sillä hän pitää suuressa arvossa sitä, että saa nauttia häiriöttä ateriansa sekä kauneusunensa. Kanto etsiikin kotia, jossa ei olisi pieniä lapsia ja jossa hän saisi elellä ainoana lemmikkinä. Olisiko juuri sinulla kotonasi yhden ylhäisen kissakuningattaren mentävä aukko? Laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit Kantolle tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.