Kantti MINÄ LÖYSIN KODIN!

Oulu / Kotia etsii mainio Kantti-kolli

Kantti tässä terve, etsin ihmistä, jolla olisi kanttia adoptoida minunkaltaiseni poikkeuksellisen komea 3-vuotias kolli. Muutenkin olen varsin mainio tyyppi – populaatiotaustastani huolimatta olen kesyyntynyt varsin nopeasti, ja tulen usein puskemaan ihmistä jalkoihin. Rapsutellakin minua jo saa vähän kerrallaan!

Luonteeltani olen kiltti ja utelias, ja olenkin varsin kiinnostunut ihmisten touhuista (kaikkea kummallista nuo kaksijalkaiset hääräävätkin). Lempipuuhiani ovat leikkiminen ja etenkin loikoilu, mutta ei missä tahansa paikassa. Parasta nimittäin on, jos lattialle on jätetty villasukat: niiden päällä tulee tutkimusteni mukaan parhaat päiväunet.

Tulevassa loppuelämäni kodissa toivoisin olevan kissaseuraa, sillä populaatiossa eläessäni olen tottunut lajitovereihin ympärilläni. Koska minulla ja muutamalla muulla samasta populaatiosta tulleella kissalla on havaittu lonkissa lievää jäykkyttä, tulisi uuden kotini seurata liikkumistani ja hakeutua tarvittaessa jatkotutkimuksiin. Jäykkyyden taistalla voi olla jumi tai syntyperäinen syy, mutta toistaiseksi eläinlääkäri ei ole nähnyt tarvetta jatkotutkimuksille.

Mitäs sanot, tutustutaanko paremmin? Laita rohkeasti viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit minulle tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.