Kerttu (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Kerttu ei ole vielä saanut ikäarvoita lääkäriltä mutta nuori kertakaikkisen ihana kissa.  Juttelee paljon ja tykkää ihmisistä. Tulee itse rohkeasti katsomaan uusia ihmisiä ja laserleikit on Kertun mieleen. Kerttu on erittäin kiltti kissa ja sopisi varmasti myös lapsi perheeseen. Kertulla on viljaton ruokavalio ja mahdollisesti myös ahven aiheuttaa vatsa vaivoja. Kerttu tykkää käydä välillä parvekkeella nuuhkimassa ulkoilmaa ja on tottunut nyt siihen ettei pääse vapaasti kulkemaan ulos. Vaan ainoastaan parvekkeelle on pääsy. Kerttu tulee viereen nukkumaan jos vain suinkin on tilaa ja tykkää herättää ihmisen aamulla puskemalla ja hurisemalla nenän edessä. Ilmoittelee lähestyvästä ruoka-ajasta että pysytään aikataulussa😅.

Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan ja testataan Fiv-ja Felv osalta sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun)

Pääosin eläimet majailevat Oulun seudulla joten huomioithan, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.

Toivomme yhteydenottoja, joissa kerrottaisiin mahdollisimman kattavasti millainen koti olisi tarjolla.