Kiiski (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii hieno Kiiski

Kiiski on toukokuussa 2023 syntynyt poikapentu, joka etsii nyt ikiomaa kotia. Kiiski muuttaisi uuteen kotiin mielellään joko sijaiskodissa majailevan toisen pennun Tassun tai tämän emon Varjon kanssa. Kiiski on osoittanut olevansa sijaiskodin omia kissoja kohtaan hieman dominoiva, joten paras kissaseuralainen hänelle olisi siksi juuri Varjo tai Tassu.

Luonteeltaan Kiiski on rohkea, utelias ja leikkisä. Hän seuraa mielellään ihmisiä joka paikkaan, ja kehrää isoon ääneen saadessaan rapsutuksia. Kiiski onkin aina siellä missä tapahtuu! Etenkin keittiö on pojan mieleen, sillä siellä voi jalkoja puskemalla kerjätä herkkuja. Kiiski myös pötköttelee mielellään ihmisen vieressä sohvalla, vaikka ei sylitelystä niin välitäkään.

Olisiko juuri sinulla sopiva koti Kiiskille? Mikäli vastasit kyllä, laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit hänelle tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Kissat myydään leikattuina, rokotettuina (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun) sekä Fiv- ja FELV-testattuina. Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.