Kiki ja Naksu (ME LÖYSIMME KODIN!)

 

Oulu / Kotia etsivät ystävykset Kiki ja Naksu

3-vuotiaat Kiki (kuvassa ylempänä) ja Naksu (kuvassa alempana) ovat pennusta saakka yhdessä olleet kaverukset. Hurmaava kissakaksikko etsii nyt itselleen rauhallista loppuelämän kotia, jonne he voivat muuttaa yhdessä.

Kodinvaihtajina Popopetille saapuneet Kiki ja Naksu ovat kilttejä, kaikkiruokaisia sekä siistejä kissoja. Muutaman kuukauden Naksua nuorempi Kiki-tyttö on selkeästi kaksikosta reippaampi, eikä arastele ihmistä lainkaan. Tyttönen rakastaa kiivetä syliin rapsuteltavaksi ja hellittäväksi, ja siten Kiki myös näyttää hienosti mallia hieman rohkaisua tarvitsevalle herkemmälle Naksulle.

Naksu-poika taas on ujo, aluksi jopa arka ennen kuin kotiutuu uuteen paikkaan. Alkuun Naksu pelkäsikin ihmisen lisäksi jopa suljettuja ovia. Naksu kuitenkin kotiutui sijaiskotiin hienosti, kun hän sai olla tarvittavan pitkään omassa rauhassaan paikassa, jossa ruuat ja hiekkalaatikko olivat aivan lähellä. Nykyisin myös Naksu kehrää rentona, puskee ihmistä sekä leikkii iloisesti.

Kiki ja Naksu omaavat erään erityislaatuisen taidon: he osaavat aukoa ovia, vaikka ovatkin täysin sisäkissoja. Siksi heidän kanssa on syytä huomioida tarkasti turvallisuus sekä se, etteivät kissat pääse karkaamaan. Kiki ja Naksu luovutetaankin mielellään vain aikuiseen kotiin, jossa kaksikolla olisi mahdollisuus ulkoilla ulkotarhassa tai verkotetulla parvekkeella. Valjasulkoilua Kikille ja Naksulle ei suositella lainkaan.

Olisiko juuri sinulla Kikin ja Naksun mentävä kolo kotonasi? Laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit tälle hurmaavalle kaksikolle tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.