Kippo (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii valloittava Kippo

Miau! Minä olen Kippo, 2-vuotias valloittava kissapoika, josta saat takuuvarman leikki- ja unikaverin. Etsin kotia, jossa olisi joko ennestään kissaseuraa tai vaihtoehtoisesti minulle paljon virikkeitä tarjoava ihminen ja ympäristö.

Luonteeltani olen helposti kiintyvää sorttia; tykkään kovasti ihmisistä ja myös muista eläinkavereista. Olenkin aivan erityisen ihana, mutta myös muuten hyvin erityinen. Minä näet olen lähes kuuro, mutta se ei minua arjessa vaivaa ollenkaan! Herkkä vatsakin minulle on siunaantunut, ja lisäksi silmät ja iho ovat myös toisinaan oireilleet (joku herpes kuulemma), mutta massuni, simmuni ja hipiäni pysyy täysin kunnossa kunhan saan viljatonta ruokaa sekä säännöllisesti silmätippoja ja lisäravinteita.

Olisiko juuri sinulla tällaisen erityisen ihanan Kippo-kissan mentävä kolo kainalossasi? Mikäli sydämesi sanoi kyllä, ota yhteyttä ja kerro, millaisen kodin voisit minulle tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.