Kiril (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu  / Kotia etsii komea Kiril

Kiril eli Kirppa on arviolta 2-4-vuotias kollinmötkylä, joka etsii nyt ikiomaa kotia. Koska Kiril on seurallinen ja vähän riehakaskin poika, tulisi tulevassa kodissa olla painileikeistä pitävä kissakaveri odottamassa.

Kiril arastelee vielä ihmisiä ja kosketusta, mutta ruoka-aikoina hän ilmestyy jalkoihin puskemaan ja pyytämään rapsutuksia hurinan kera. Ruokaa rakastavan Kirpan saakin helposti hurmattua puolelleen syötävien asioiden avulla. Allergioita Kirpalla ei ole, mutta virtsakivitaipumuksen vuoksi ruokavalion tulisi olla märkäruokapainotteinen.

Kirilin lempiharrastuksiin kuuluu pahvilaatikoiden silppuaminen, mattojen potkiminen ja palloradalla leikkiminen. Poika onkin tosi leikkisä tapaus ja varsinkin iltaruuan jälkeen hepuloidaan niin, että tanner tömisee!

Olisiko juuri sinulla Kirilille sopiva koti ja siellä kissakaveri? Mikäli vastasit kyllä, laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit Kirpalle tarjota!

*****

Kaikki kissamme myydään ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.