Kisu ja Piki

Kisu-äiti ja Piki-tytär etsivät ikiomaa loppuelämän kotia!

Kisu on noin 5-vuotias puhelias, leikkisä ja seurallinen kissa, joka halipulastakin usein kärsii. Kisu mielellään hyppää itse syliin hakemaan rapsutuksia ja kehräämään, usein myös kaulaa tassuilla halaten. Kaikkien vieraidenkin syli täytyy käydä läpi! Mutta mikään sylilemmikki Kisu lopulta ei ole, vaan hakee huomionsa silloin kun sen aika on, sillä muuten saattaa tulla käpälästä tai hampaista! Omapäisyyttä Kisulta löytyy, mutta sijaiskodissa heti hoksattiin, että tätä kissaa kyllä oppii lukemaan ja ymmärtämään, kunhan sille antaa mahdollisuuden. Muuten Kisu on todella hyväkäytöksinen ja ihana kaveri, jonka pestäväksikin saattaa joutua!

Piki on noin 3-vuotias arahko, mutta utelias pikkukissa, oikea mammantyttö. Piki ei hirveänä vielä silityksistä välitä, mutta leikkiminen ihmisen kanssa ja ihan vain seurassa oleminen on Pikistä tosi mieluisaa. Ja välillä myös pikku-Pikille pikkurapsutkin kelpaa, kunhan vain malttaa siihen rauhoittua. Sijaiskodissa Pikin luottamus ja rohkeus on parissa kuukaudessa kasvanut todella paljon, joten Piki varmasti oppii luottamaan ajan kanssa vieläkin enemmän!

Kisu ja Piki molemmat saattavat siis olla varautuneita kosketukseen, joten nämä tytöt ei oikein sopisi kotiin, jossa on pieniä lapsia. Piki tarvitsee vielä aikaa luottaakseen ihmisiin ja Kisun mielipide saattaa vaihdella välillä yllättävänkin nopeasti. Koiria myös pelkäävät.
Myös ymmärrystä ja aikaa uudelta kodilta nämä tarvisivat. Sekä leikitystä ja aktiviteettia, sillä itsekseen leikkiminen ei ole tytöistä niin mukavaa ja varsinkin Kisulla on kova saalistusvietti.

Ja kaiken tietysti palkitsisi kainalossa kehräävä Kisu ja jalkaan kiinni nukahtanut Piki!