Koda (MINÄ LÖYSIN KODIN!)

Oulu / Kotia etsii Koda-kolli

Pian yksivuotias Koda on tehokkaalla kehruumoottorilla varustettu mainio kollipoju, ja hän etsii kotia, jossa olisi kissakaveri tai -kavereita odottamassa. Myös muutto jommankumman sisaruksen, Killi-veljen tai Koda-siskon, kanssa (tai molempien!) voisi olla Kodalle mieluinen juttu. Sijaiskodissa Koda on tottunut myös koiraan sekä teini-ikäsiin lapsiin.

Koda on sisaruskatraasta kaikista kesyin, ja häntä saa jo hyvin silitellä sekä rapsutella – joskin Kodan omilla ehdoilla. Väärään aikaan tarjoillut rapsutukset saavat nimittäin Kodan kipaisemaan karkuun. Koda on kuitenkin hyvin seurallinen, ja hän juttelee ihmisille sekä pyörii jaloissa jotain halutessaan. Etenkin ruoka-aikaan Koda ilmoittaa pontevasti, että kupu kaipaisi ravintoa viipymättä! Kodalla on myös söpö tapa osoittaa kiintymystä: hän näykkäisee hellästi ihmistä sukasta, mikäli huomiota ei tipu viipymättä.

Suosikkiajavietettä on leikkiminen ja lelujen kantaminen suussa ympäri asuntoa. Niin ja tietysti sisaruksien villitseminen mukaan leikkeihin.

Olisiko juuri sinulla sopiva koti Kodalle? Mikäli vastasit kyllä, laita meille viestiä ja kerro, millaisen kodin voisit hänelle tarjota!

*****

Kaikki kissamme adoptoidaan ainoastaan sisäkissoiksi. Ennen luovutusta kissat leikataan, rokotetaan, Fiv- ja FELV-testataan sekä sirutetaan (siru rekisteröity turvasiru.fi -palveluun). Huomioithan myös, että yhdistyksemme eläimiin tulee käydä aina tutustumassa paikan päällä ennen mahdollisen adoptioprosessin etenemistä.